Dierenpraat van Armando

Doelgroep
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdsinvestering
in overleg
Genre
Beeldend, Theater
Kosten
in overleg
AANBIEDER

Judith Abels

Telefoon:06-15076157

Email:abelseiland@gmail.com

Website:www.judithabels.nl

Bizarre gesprekken tussen mens en dier.

Dierenpraat is een boek vol bizarre gesprekken tussen mens en dier.

We ontwerpen een dier en de ik persoon. Hiermee maken we vervolgens een kleine scene. Door alle figuren en kleine scene’s hebben we straks een wonderlijk circus bij elkaar bedacht.

Wie weet kunnen de dieren en de ” ik ” reizen langs een verzorgingstehuis in de buurt of een openbare circus voor de bewoners van de straat rond de school.

Over Judith Abels
Judith is een theaterontwerper en kostuum- (en decor) ontwerper. Zij geeft geen dramalessen maar haar projecten hebben wel vaak een theatrale insteek. Judith werkt graag op maat met een school. Zo kan zij aansluiten bij thema’s van de school, ze kan projecten inkorten of uitbreiden, aanpassen op verschillende doelgroepen maar ook geheel nieuwe workshops/projecten ontwikkelen op maat. Judith gaat bijna altijd uit van een verhaal (literatuur), muziekstuk, dans of andere discipline. Ze werkt vaak toe naar een performance en haar workshops zijn vaak interactief doordat ze leerlingen laat meewerken aan een verhaallijn en aan de uiteindelijke presentatie. Samen filosoferen en improviseren staat centraal.