Gratis workshops voor leerlingen en leerkrachten

Doelgroep
Groep 7, Groep 8, Leerkrachten
Tijdsinvestering
5 kwartier – 2 uur
Genre
Nieuwe media
Kosten
Gratis
AANBIEDER
DesignWeeK at School

DesignWeek@School

Telefoon: 06 47 222 577

Email: patty@designweekatschool.nl
www.designweekatschool.nl

Wil jij ook met je leerlingen werken aan de vaardigheden van de toekomst en kun je daar wel wat inspiratie of hulp bij gebruiken? Doe mee, maak technologie op een creatieve manier toegankelijk voor je leerlingen én werk tegelijkertijd aan een betere wereld. In oktober en november organiseren we gratis workshops voor zowel leerlingen (groep 7 en 8) als leerkrachten.

Leerlingen kunnen workshops volgen in het programmeren van een game, het ethisch hacken van een website of het maken van een stop motion video. De workshops voor leerkrachten richten zich op duurzaamheid, design thinking en digitale vaardigheden. 

Deze workshops bieden tevens een goede voorbereiding op de Duurzame Design Award waaraan jullie ook kunnen deelnemen. Wij organiseren deze award dit jaar samen met SAP Nederland voor de tweede keer. Tijdens de Duurzame Design Award werken leerlingen aan de challenge ‘Stop klimaatverandering!’ Ze ontdekken dat je door samenwerken en inzet van al je talenten bij kunt dragen aan een duurzame samenleving: een ervaring om nooit te vergeten! Deelname is laagdrempelig; wij nemen je veel werk uit handen.

Datum opties: oktober workshops voor leerlingen, november workshops voor leerkrachten