Muziekworkshops, dj’en of beatmaking

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO, BSO, (V)SO, Leerkrachten
Tijdsinvestering
1 tot 1,5 uur
Genre
Muziek
Kosten
vanaf 395,- excl BTW en reiskosten
AANBIEDER
djproducer

djproducer.school

Telefoon: 0623340196

Email: info@djproducer.school

Website: www.djproducer.school

djproducer.school organiseert muziekworkshops voor jong en oud. Altijd al een dj willen zijn? Of juist heel nieuwsgierig hoe dat nu werkt? Bij ons kun je kennis maken met dit te gekke vak. Bij ons kun je ook een echte dj worden, dan gaan we in meerdere lessen de verdieping in!

Ben je liever de maker van de liedjes? Dat kan natuurlijk ook. Met onze Beatmaking lessen leggen we de eerste stappen uit. Vervolgens gaan we op een sampler de eerste eigen beats maken. Te gek als je iets tastbaars wilt hebben.

Tot slot bieden we ook shows aan met onze dj’s. Carnaval, Sinterklaas, Kerst of gewoon een jarige juf? Onze shows maken er een wervelwind aan spektakel van!

Doelgroep: Onze workshops zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor de leeftijd van 7 t/m 12 jaar hebben we een basis dj workshop geschreven. Voor de jongeren van 12 t/m18 jaar zijn de dj workshops op de professionele Pioneers of de beatmaking workshops op de samplers te gek. Ook voor de leerkrachten bieden wij workshops aan, te gek voor teambuilding activiteiten.

Locatie: Wij komen met onze workshops naar jullie toe! Op locatie hebben we enkel tafels en stroom nodig. De rest voorzien wij! Kom je liever met een groep naar ons toe? Dat kan ook. We hebben op de Havervelden 2 in Boxtel een te gekke studio!

DJ Workshops kunnen we aanbieden als eenmalige introductieles maar ook als verdiepingslessen die bijvoorbeeld 4x terugkomen. Maatwerk is te maken op aanvraag. Dat kan ook toegepast worden bij de beatmaking workshop. Echter is hier dieper op de stof ingaan wel voor de ECHT geinteresseerden leuk!