Joep van den Nieuwenhuizen

Ik ben ooit samen met mijn broer en twee zussen tegelijk op gitaarles gegaan. Meteen vanaf het begin leerden we samenspelen en mijn docent van toen stimuleerde ook erg het ontdekken van het instrument. Ik heb het altijd leuk gevonden om zelf liedjes te maken en creatief bezig te zijn.

Specialisme: Plezier is voor mij het allerbelangrijkste. Dat motiveert tot oefenen en het beste uit jezelf te halen. Je hoeft niet eerst noten leren lezen of een heel boek door te werken. We beginnen meteen met liedjes. Ik bied je aansprekend lesmateriaal dat precies past bij je behoefte en niveau. Daarbij beantwoord ik graag al je vragen over muziek. Of je nu jezelf of iemand anders wil begeleiden bij het zingen, fantastische solo’s wil spelen of gewoon thuis wat wil pingelen, ik kan je helpen! Ook daag ik je regelmatig uit door je een ander instrument in je handen te geven.

Achtergrond/leservaring: Ik heb een vooropleiding voor Muziekcompositie en productie gedaan aan de HKU. Ik werk sinds 2015 als gitaar/basgitaar/ukelele-docent via Modern Classic. Daarnaast werk ik als marketeer bij een softwarebedrijf. Naast het werk heb ik ook een alternatieve rockband LIM en doe ik regelmatig projecten.

Ik hou ervan om nieuwe instrumenten te leren. Tot nu toe is dat: Gitaar (elektrisch / akoestisch), Basgitaar, Ukelele, Drums, Zang, Piano, Mandoline.

Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag

Tarieven: op aanvraag

Modern Classic Music School

E-mail: charlotte@modernclassic.nl
www.modernclassic.nl

KvK-nummer: 17228925