Jori van Gemert

Toen ik voor het eerst op een podium een liedje had gezongen, wist ik dat ik nooit meer anders wilde. De adrenaline, de lichten, het publiek.. Toen der tijd vond ik het doodeng en klonk mijn stem en gitaarspel helemaal nergens naar, maar door de juiste begeleiding die ik heb gekregen door de jaren heen, heb ik ontzettend veel geleerd, meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik enorm gegroeid als muzikant. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken, wanneer je hard werkt. Ik ga graag samen met jou op zoek naar je dromen, zodat we deze samen kunnen verwezenlijken.

Specialisme: Positiviteit en enthousiasme. Het allerbelangrijkste in mijn lessen vind ik dat de leerling zich op zijn/haar gemak voelt. Ik probeer altijd een veilige sfeer in het lokaal te creëren, omdat ik ervan overtuigd ben dat je op deze manier het beste in jezelf naar boven brengt en het meeste leert. Ik wil je zelfvertrouwen meegeven, maar je ook vooral laten voelen hoeveel lol je kunt hebben in het maken van muziek.

Achtergrond/leservaring: In 2015 ben ik begonnen met lesgeven, inmiddels ben ik bijna afgestudeerd van de Rockacademie (Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg) en geef ik veel zang-, piano- en gitaarlessen. Hiernaast ben ik actief in verschillende projecten en ben ik frontvrouw en songwriter van de band Cloud Cukkoo.

Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag

Tarieven: op aanvraag

Modern Classic Music School

email: charlotte@modernclassic.nl
www.modernclassic.nl

KvK-nummer: 17228925