Lynyrd Denissen

Op mijn 9e begon ik met slagwerk bij Boxtel’s Harmonie. Ik behaalde mijn A,B,C en D diploma en al snel werd duidelijk dat ik niets liever deed dan muziek maken. Tegelijkertijd begon ik met het spelen in bandjes en verschoof mijn aandacht steeds meer naar het drumstel. Na een aantal jaar drumlessen gevolgd te hebben bij Maarten Poirters, werd ik aangenomen op de Rockacademie in Tilburg. Hier studeerde ik in 2017 af in de richting van sessiemuzikant en behaalde mijn Bachelor of Music.

Door alle ervaringen in slagwerk die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ben ik niet alleen thuis op het drumstel, maar ook op alle slagwerk- en percussie-instrumenten die gebruikt worden in symfonie-, Braziliaanse- en harmonieorkesten. Je kunt dus niet alleen voor drumles bij mij terecht, maar ook als je slagwerker wilt worden bij de harmonie of in een ander orkest! Als drum- en slagwerkdocent geef ik les voor Boxtel’s Harmonie, De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur, KHSC Kerkdriel en Fanfare Alem. Verder ben ik dirigent bij verschillende slagwerk- en percussiegroepen en geef ik workshops percussie voor volwassenen en kinderen.

Naast het lesgeven speel ik ook nog in een aantal bands (waaronder: Mercy John, Esther Veen, Greendale’s Winterland Revival, Jazzwerk), waarmee ik elke week wel op een podium te vinden ben door heel Nederland.

Beschikbaarheid: woensdag/vrijdag

Tarieven: op aanvraag

Lynyrd Denissen Music

Van Merheimstraat 7
5282 NE Boxtel

tel. 0653558230
email: lynyrddenissenmusic@gmail.com

KVK: 64887243