MuziTaal

Van 13 tm 17 augustus 2018 organiseerde CultuurBox samen met Brede Scholen Boxtel de MuziTaal week. Taal was het uitgangspunt van deze week en dat zag je in alle activiteiten terugkomen. Van zingen, break-dancen, samba-percussie, op P-bones spelen, muziekinstrumenten maken, schimmen spel en drama theater......alle kinderen konden hun talenten ten volle tot uitdrukking laten komen.

Op vrijdagmiddag heeft de presentatie plaatsgevonden waarbij  uiteraard de ouders, broertjes en zusjes welkom waren. De week is afgesloten met een presentatie van de kinderen om daarna samen de week te beëindigen met een hapje en drankje.

Uiteraard gaan we de kinderen een vervolg aan bieden om hun talenten verder te laten ontdekken. Dat gaan we doen in het naschools traject ( 2e trap) waarbij de kinderen zich verder kunnen verdiepen in de diverse disciplines om dan vervolgens een mogelijkheid te krijgen les te gaan nemen bij de diverse lokale aanbieders (3e trap)

Heel veel dank aan de docenten die de kinderen een onvergetelijke week hebben bezorgd te weten: Elske Helmich van straaltheater Jori van Gemert en Charlotte Pennings van Modern Classic Musicschool en Jordy Sanchez