Aanvraag professionalisering CmK 3 - 2023

15 december 2022

Om het team mee te nemen in een gewenste ontwikkeling op het gebied van (cultuur)onderwijs is soms extra professionalisering nodig.

Wil je als school het team – of een deel daarvan – hierin faciliteren, dan kom je in aanmerking voor een investeringsbijdrage vanuit de Regeling Professionalisering CMK3 van Kunstloc Brabant.

Hoe gaat dat in zijn werk?

De intermediair zoekt samen met de school naar trainers en/of scholingsactiviteiten die aansluiten bij de ambitie van de school of de individuele ontwikkelwens. De trainer/co-teacher houdt vervolgens een intakegesprek met de school om de exacte vraag, wensen en verwachtingen af te stemmen. Naar aanleiding van dit gesprek stelt de trainer een inhoudelijke offerte op. De school checkt of zij zich herkent in de offerte en ondertekent deze ter akkoord. De school dient zelf de aanvraag in door de ondertekende offerte te sturen naar info@decultuurloper.nl 

Indienmomenten

In 2023 zijn er vijf indienmomenten (deadlines) waarop Kunstloc de tot dan toe binnengekomen professionaliseringsaanvragen in behandeling neemt:

 donderdag 9 februari 2023

 donderdag 20 april 2023

 donderdag 6 juli 2023

 donderdag 5 oktober 2023

 donderdag 30 november 2023

De school, de trainer en betrokken intermediair ontvangt binnen tien dagen na deze sluitingsdatums bericht of de offerte is goedgekeurd. Als de offerte is goedgekeurd kan de trainer/co-teacher aan de slag.

Na afloop

De trainer stuurt een factuur voor 40% van de kosten naar Kunstloc Brabant. De overige 60% wordt lokaal gefactureerd; informeer bij je intermediair naar de lokale afspraken hierover. Als tegenprestatie voor deze financiële bijdrage vragen wij om na afloop van de training een evaluatieformulier in te vullen; de trainer stuurt de deelnemers een link naar het online formulier.

Meer informatie

Voor meer informatie, waaronder criteria en beoordeling van de offerte, kijk op www.decultuurloper.nl/po/aanvraag of neem contact op met je lokale intermediair.