BSB presenteert: het nieuwe schooljaar! (Wij zijn er weer!)

24 augustus 2020

De scholen zijn weer begonnen! En dat betekent dat ook CultuurBox weer klaar staat om scholen te adviseren én verbinden met onze lokale, culturele aanbieders.

Zo hervatten wij dit schooljaar het Lokale Kunstmenu, dat vorig schooljaar tijdelijk onderbroken werd door covid-19, en gaan wij verder met film- en fotografielessen in alle basisschool klassen. Ook de 2e halve finale van het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival voor groep 7-8 gaat van start, in het eerste kwartaal van dit jaar. Van 30 september t/m 11 oktober 2020 gaan we terug in de tijd, met de Kinderboekenweek. CultuurBox en Plaza Cultura verzamelen voor het onderwijs enkele leuke tips m.b.t. de Kinderboekenweek op een speciale pagina. Ga dat bekijken! En in oktober starten wij weer een ICC basiscursus in onze regio, onder begeleiding van Bram Relouw van KunstLoc en Jacqueline Braat van Arti-tof.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Via onze website en digitale nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle culturele activiteiten voor scholen in Boxtel e.o. Of kom ons eens bezoeken op kantoor aan de Dr. de Brouwerlaan 74. Maak s.v.p. wel eerst even een afspraak per email of tel: 06 50 55 30 99.
CultuurBox en Stichting Brede Scholen hanteren de aanbevolen coronamaatregelen om uw bezoek veilig te kunnen laten verlopen.