Cmk update februari 2021

15 februari 2021

In de gemeente Boxtel nemen 13 scholen deel aan de CMK regeling en dat zijn er nogal wat! CultuurBox gebruikt De Cultuur Loper als leidraad in dit traject; een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc Brabant. Bij deze de update over de maand februari.

- Op 1 februari hadden Eefje en Gerry een online afspraak met Marc van Creij (muziektheater) en Nicole Oerlemans van ‘Vis in het water theater’. Aanbieders die opgenomen worden in de keuzegids voor het lokaal kunstmenu 2021-2022 wat in het teken staat van THEATER.

- Op 4 februari hadden Kristel (Plaza Cultura) en Gerry een gesprek met cursusleider Jacqueline Braat van Arti-Tof over de voortgang van de ICC basis cursus en de ICC XL cursus.

- Op 10 februari nam Gerry deel aan de landelijke conferentie CmK georganiseerd door het LKCA en het Fonds voor Cultuur Participatie (FCP).

- Op 11 februari hadden we met de gezamenlijke Marktplaatsen  Maas en Meierij een online video gesprek met SNENS over de mogelijkheden die er zijn voor leerkrachten om deel te nemen aan de workshop ‘Spiekbriefje.

- Op 24 februari zijn we uiteraard van de partij bij de bekendmaking van de 2e halve finalist én de finalist van het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival die via een live event op YouTube voor iedereen te volgen is!

- Op 25 februari mag Gerry in de jury plaatsnemen van de Nationale Voorleeswedstrijd in Boxtel waar alle scholen in Boxtel aan meedoen.

Meer informatie

Algemene informatie over de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit vind je online op DeCultuurLoper.nl. De Cultuur Loper is het Brabantse instrument om je eigen CmK-pad te bewandelen. De stappen zie je terug onder traject.