Djproducer.school op zoek naar DJ talent voor Beach Break KIDS Festival

15 mei 2023

In het weekend van 23,24,25 juni 2023 verandert Recreatiepark De Langspier weer in een zomers Beach Break paradijs. Het festival pakt dit jaar flink uit en maakt het festivalterrein maar liefst twee keer zo groot! Nieuw dit jaar is dat er ook voor de jongste strandgangers genoeg te beleven zal zijn. Op zondag 25 juni wordt voor de eerste keer het Beach Break Kids Festival georganiseerd. Djproducer.school gaat komende periode op zoek naar jong dj talent op de Boxtelse scholen. De hoofdprijs: een plekje in de line-up van het Beack Break Kids Festival!

Djproducer.school benaderde CultuurBox met een super leuke actie: Iedere basisschool en speciaal onderwijs school in gemeente Boxtel mag één groep voordragen voor een gratis DJ workshop in de Spiegeltent in Park Stapelen op 30,31 mei of 1,2 juni. Tijdens de DJ introductie workshop maken de kids kennis met het DJ vak en leren zij de tips en tricks van het draaien. Alle kinderen krijgen een eigen dj-set en kunnen zelf creatief en muzikaal aan de slag gaan. 

Naast dat het een hele leuke, leerzame ervaring is voor de kinderen staat er ook iets op het spel. Namelijk een plek op de line-up voor het gloednieuwe Beach Break KIDS Festival dat plaats zal vinden op zondag 25 juni bij Recreatiepark de Langspier!

Tijdens het KIDS festival staat kinderentertainment centraal. De grote feesttent wordt voor een dag omgetoverd tot een speelpaleis. Springkussens, gave workshops en muziek geschikt voor kids!

CultuurBox is super benieuwd welke leerling er op zondag 25 juni live te zien én te horen is met een DJ set op het Beach Break Kids Festival!!!

Acht scholen hebben een groep aangemeld voor deze unieke kans. Maar, er zijn nog enkele plekken vrij!
Wil jij alsnog een groep aanmelden stuur dan z.s.m. een mail naar Rob@pressplaygroup.nl want vol=vol!
(Het is hierbij ook mogelijk om een tweede of derde groep van dezelfde school aan te melden)