Docenten meet-up de Creatieve Code

25 mei 2022

Zet woensdag 15 juni van 16:00 - 20:00 alvast in je agenda voor De Creatieve Code Docenten Meet-up - in samenwerking met Night of the Nerds! Tijdens de meet-up praten we je bij over alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar en ga je vooral ook zélf aan de slag. Laat je inspireren en ervaar wat De Creatieve Code voor jou kan betekenen.

Op het programma staat onder andere een bezoek aan de expo Earthshrine. Kunstenaar en moderne druïde Jasper Griepink gaat ons voor in een feeëriek- futuristische wereld van vruchtbare aarde. Stap uit je alledaagse omgeving en speculeer over mogelijke toekomsten en technologieën.

Maak daarnaast kennis met verschillende kunstinstallaties en workshops van De Creatieve Code. Ontdek hoe geluid en code zijn verbonden in de magische, interactieve installatie Hexasynth en ervaar fysiek een digitale ruimte in het spel Ourspace. Of schuif aan bij een mini-training rondom het digitale platform van De Creatieve Code, waar je lesmateriaal en workshops van het platform en je eigen lessen en activiteiten op school in een coherente leerlijn kan ‘gieten’. Meer programma-onderdelen volgen gauw. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Wij kunnen niet wachten! Zien we jou ook? Aanmelden kan hier.

Team de Creatieve Code