Doe maar niet choreografen Lotte en Lara in Mestmag.nl

9 juni 2022

''De kunstenaar als spiegel van de samenleving'' is de titel van het artikel in het magazine Mestmag, een platform geinitieerd en uitgevoerd door Kunstloc Brabant.

We leven in een roerige tijd waarin maatschappelijke discussies elkaar in rap tempo opvolgen. De afgelopen maanden zetten discussies over grensoverschrijdend gedrag en stigmatisering van vluchtelingen de maatschappij weer op scherp. Niet alleen de politiek en maatschappelijke organisaties spannen zich in om maatschappelijke dialogen in gang te zetten, ook kunstenaars spelen hierin een belangrijke rol. Zij fungeren vaak als spiegel van de maatschappij. MEST sprak onder andere met Lotte Timmermans en Lara Knoops ( ons welbekend) van de fantastische voorstelling ''Doe maar niet.''

Lees hier het hele artikel. 

Wil jijde nieuwsbrief van Mestmag.nl ontvangen? Meld je dan hier aan.

fgelopen maanden zetten maatschappelijke discussies de samenleving op scherp. Kunstenaars spelen een grote rol bij het in gang zetten van deze dialogen. Elmay Claassen sprak met Brabantse kunstenaars Manouk de Weert, Yvonne van der Vloet, Judith Bruynzeels, Lara Knoops en Lotte Timmermans en ontdekte hoe zij een positieve impact maken.