FOTO - FILM - VIDEO BLOG

26 juni 2019

Het laatste nieuws rond het Foto-Film & Video jaar op één pagina!

CultuurBox stelt samen met 12 Boxtelse basisscholen elk jaar een Lokaal Kunstmenu samen; een educatief programma dat in het teken staat van één specifieke culturele discipline. In het schooljaar 2019-2020 staat foto-film & video centraal!

CultuurBox heeft de afgelopen periode in samenwerking met de ICC'ers de vraag opgehaald bij de scholen en gezorgd voor een programma op maat voor alle groepen.
De scholen gaan zich vervolgens een heel schooljaar lang schoolbreed verdiepen in deze discipline.
Waar mogelijk wordt een samenwerking opgezocht tussen de verschillende scholen en gebruik gemaakt van elkaars kennis en kwaliteiten. Op dit moment wordt er door de ICC'ers druk ingeschreven op het Lokale Kunstmenu

Overkoepelend thema is komend jaar een Unicef Kinderrechten Filmfestival in Boxtel waar alle groepen 7-8 aan mee zullen gaan doen! Dit Filmfestival wordt georganiseerd samen met Unicef, Hollywood in de Klas en Stichting Brede Scholen Boxtel. Daarnaast zijn verschillende Boxtelse ondernemers betrokken om het filmfestival financieel te ondersteunen.

Naast het Lokale Kunstmenu wordt het culturele aanbod door de scholen zelf aangevuld met workshops en scholing gericht op andere culturele discilpines.

Op deze BLOG pagina van CultuurBox is al het nieuws inclusief aanvullende informatie rond het Foto-Film & Video jaar te volgen! Houd deze pagina dus in de gaten!

Cu