Héél veel nieuw aanbod

21 september 2022

De zomervakantie is achter de rug en een nieuw schooljaar is begonnen... CultuurBox heeft enorm veel zin om weer (nieuwe) waardevolle verbindingen te leggen tussen het onderwijsveld en de culturele sector. Samen werken we aan de uitvoering van onze passie: ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren vergroten. 

...Er is geen mooier moment om met deze frisse start van het schooljaar ook onze website te verfrissen. En dat heeft CultuurBox - samen met heel veel culturele aanbieders - ook dít jaar weer gedaan. Deze zomervakantie hebben wij de website onder de loep genomen en al het verouderde aanbod verwijderd óf geüpdatet. Ook is er heel veel mooi nieuw aanbod toegevoegd dat zeker de moeite waard is om te bekijken. 

Snel naar de aanbodpagina van CultuurBox

Op onze Aanbodpagina vind je tal van mogelijkheden rondom beeldende kunst, muziek, theater, dans, literatuureducatie, erfgoed, fotografie en film en nieuwe media. Met de zoekfunctie aan de linkerzijde kun je eenvoudig filteren op discipline en doelgroep. En wist je dat de meeste aanbieders ook heel erg goed op maat kunnen werken, aansluitend bij spcifieke vragen, thematiek of lesprogramma's? CultuurBox vertelt je hier graag meer over. Neem contact met ons op. Groetjes, Gerry en Eefje