'Het was de mooiste dag van mijn leven!' Kerstmuziekgala Brabanthallen groot feest

7 januari 2019

Op woensdag 19 december organiseerde stichting Méér Muziek in de Klas een bijzonder evenement: Het Kerst Muziekgala 2018! En weet je wie er in de zaal zaten? De kinderen van HUB Boxtel!! Zo fijn voor deze kinderen dat ze erbij mochten en konden zijn.

De Grootste Schoolband van Nederland
Ook dit jaar was Het Kerst Muziekgala weer het podium voor onder andere een optreden van de Grootste Schoolband van Nederland. Tot 15 december strijdden elke zaterdag twee klassen uit één provincie tegen elkaar in Lang Leve de Muziek Show voor een plekje in deze schoolband. Het eindresultaat? Een band met meer dan 300 kinderen die mochten optreden in de Brabanthallen in Den Bosch voor onder andere eregast Koningin Máxima.

Spetterende optredens
Naast een optreden van de Grootste Schoolband van Nederland zat het gala vol met muziek door en voor kinderen, met optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Matt Simons, Sharon Doorson en jonge muzikanten. De feestelijke middag werd gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro en geregistreerd door AVROTROS.