ICC-XL cursus bijeenkomst 2 was wederom inspirerend!

7 februari 2022

Op maandag 24 januari is de ICC-XL training van start gegaan die verzorgd wordt door Jacquline Braat van Arti-tof. Een training voor ICC-ers die al een tijdje meedraaien in het culturele werkveld. De training bestaat uit een drietal bijeenkomsten met 10  deelnemers en wordt geheel op maat aangeboden. een op maat training met onder andere als een van de items:'Welke rol neem ik als ICC-er  in en hoe neem ik het team mee om Cultuureducatie nog meer op de kaart te zetten binnen ons onderwijs programma?"  En ook: "Wat heb ik daar dan voor nodig?"  Tijdens de eerste bijeenkomst  zijn ze aan de slag gegaan met diverse gesprekstechnieken waarbij er fanatiek geoefend werd met elkaar. 

Ook in de tweede bijeenkomst kwamen de gesprekstechnieken opnieuw aan de orde en vonden de deelnemers het heel fijn om daar fanatiek mee te oefenen. Tevens hebben de deelnemers middels een werkvorm ervaren en gevoeld wat het verschil is tussen iemand leiden, iemand begeleiden én iemand coachen. 

Voorafgaande bijeenkomst 3 op 14 maart aanstaande hebben de deelnemers huiswerkopdrachten mee gekregen waar tijdens deze bijeenkomst mee geoefend gaat worden.Succes allemaal!