In gesprek met SNENS - in het kader van het theaterjaar 2021-2022

26 oktober 2020

In het kader van het nieuwe Lokale Kunstmenu, welke in schooljaar 2021-2022 in het teken zal staan van 'Theater' is CultuurBox de komende periode druk in gesprek met lokale aanbieders. Met de wensen van de basisscholen in het achterhoofd onderzoeken wij aanbod (workshops, voorstellingen en trainingen voor leerkrachten) dat mogelijk interessant is voor het Theaterjaar. Dit aanbod wordt besproken met de ICC'ers (Interne Cultuurcoordinatoren) van de scholen, waarop vervolgens de definitieve keuzes voor het nieuwe jaar worden gemaakt. Deze week sprak CultuurBox met SNENS...

SNENS gelooft. In de kracht van kunsteducatie. In het belang van creativiteitsontwikkeling. In creativiteit als communicatiemiddel. Samen bedenken we iets dat werkt. Maatwerk dus. Een plan dat verlicht, verrast, verwondert en verrijkt.
Dat is de kunst. Onze kunst.

Educatieve projecten en workshops
Of het nu gaat om een wekelijks terugkerende workshop, een multidisciplinair festival, een ludieke voorlichtingscampagne of een concept voor een doorlopende leerlijn, SNENS kiest de vorm die het beste bij de inhoud en doelgroep past.

Voorbeelden passend bij de discipline 'Theater' zijn:
Lurven en Kladden (Theaterale belevenis groep 1 tm 8)
Workshop Improvisatie theater (Groep 5 tm 8)
Theatervoorstelling maken (Groep 5 tm 8)
Tableau Vivant (Groep 3 tm 8)
Storybox of Prentenboek (Groep 1 tm 4) 


SNENS maakt projecten graag op maat en denkt graag mee met de wensen en behoeften van de school. De genoemde workshops kunnen desgewenst ook verder uitwerkt worden in een serie. 

Kijk op www.snens.nl voor meer informatie of neem contact op met CultuurBox.