Kennisvoucher aanvragen in 2023 nog laagdrempeliger

15 maart 2023

Bron: Kunstloc Brabant

Ook in 2023 is het weer mogelijk om een kennisvoucher aan te vragen bij Kunstloc Brabant. Daarnaast is de drempel om dit te doen lager geworden. Sinds dit jaar wordt namelijk 100% van de kosten van het coachingstraject gefinancierd met de subsidiebijdrage, en is een eigen bijdrage niet meer nodig. We vertellen je er graag meer over. En laten zien wat je allemaal kunt doen met een kennisvoucher.

Financiering voor het gehele coachingstraject

Binnen de kennisvoucherregeling kun je een aanvraag doen voor subsidie voor een op maat gemaakt coachingstraject. De kennisvoucher is in het leven geroepen om makers en culturele instellingen te ondersteunen bij het versterken van hun cultureel ondernemerschap. Wij definiëren cultureel ondernemerschap als een ideale balans tussen artistieke en zakelijke doelstellingen. Met een kennisvoucher kun je een coach inschakelen, die jou met een op maat gemaakt traject ondersteunt bij het beantwoorden van je leervraag. Het doel is dat je de opgedane kennis gebruikt in je eigen praktijk of organisatie.

Voorheen was een eigen bijdrage van 20% van de kosten van het traject verplicht. Sinds 2023 is dat niet meer het geval. Nu wordt 100% van de kosten van de coach gesubsidieerd tot een maximum van €7.500,-.

Wat kun je met een kennisvoucher? 

Er zijn veel verschillende leervragen en thema’s waar je aan kunt werken met een kennisvoucher. Zo kun je leervragen op het gebied van positionering, profilering, marketing, de ontwikkeling van een meerjarenvisie of -begroting en organisatieontwikkeling aanpakken.
 

Bekijk projecten die je voor gingen op de website van Kunstloc Brabant en neem contact op met één van de adviseurs van Kunstloc voor een aanvraag