Lees- en schrijfplezier met 'De Schoolschrijver'

1 april 2021

De komende periode wil 'De Schoolschrijver' effectieve lesprogramma's aanbieden om het lees- en schrijfplezier in de klas en daarmee de lees- en schrijfvaardigheid op te. Volgend schooljaar zal het lees- en schrijfonderwijs bovenaan de agenda staan ​​van basisscholen. Zeker nu we weten dat de lees- en schrijfvaardigheid en het leesplezier van kinderen de afgelopen jaren achteruit is gegaan.

Met de unieke en bewezen effectieve lesprogramma's (groep 3-8) van 'De Schoolschrijver' verbeteren leerkrachten in een paar lessen het lezen en schrijven van hun leerlingen. Ook leerkrachten krijgen zelf nieuwe ideeën voor inspirerende taallessen. De digibordlessen en live lessen met bekende kinderboekenschrijvers zorgen voor een betere woordenschat, meer leesmotivatie en meer zelfvertrouwen bij lezen en schrijven. De lesprogramma's (groep 3-8) zijn overigens 'coronaproof' en kunnen dus altijd doorgaan! Op de website van 'De Schoolschrijver' vind je een overzicht van de zeven verschillende maandprogramma's.

ONLINE SNEAK PREVIEW - 6 en 8 APRIL

Wil je zelf ervaren en zien hoe onze aanpak werkt? Maak dan een half uurtje online kennis met onze lesprogramma's tijdens een online sneak preview, gegeven door een van onze Schoolschrijvers. De eerstvolgende online sneak previews vinden plaats op dinsdag 6 of 8 april 2021. Inschrijven kan hier Daar vind je ook andere data voor sneak previews.

​

​