Makers van kinder- & jeugdtheater gezocht 

16 april 2021

Kindertheater.nl is op zoek naar beginnende artiesten die een (nieuwe) voorstelling gemaakt hebben en deze voorstelling graag buiten hun regio willen spelen. We zoeken voorstellingen die geschreven zijn voor kinderen in het basis- of voortgezet onderwijs. 

Juist voor beginnende theatermakers is deze periode extra lastig geweest. Nu langzaam weer de interesse in kunst- en cultuureducatie toeneemt, wil Kindertheater.nl nieuwe theatermakers een extra steuntje in de rug geven. Dit wil de website door gratis te promoten op de website te bereiken. En daarbij heeft Kindertheater.nl de directeur van  Grote Broer Kunsteducatie  bereid gevonden om gratis vijf beginnende artiesten te coachen.Met zijn -meer dan- 15 jaar ervaring in de cultuursector is hij bij uitstek geschikt om beginnende artiesten de weg te wijzen bij de opstart van hun carrière. 

Kindertheater is een landelijk platform dat gericht is artiesten en scholen met elkaar in verbinding te brengen. Met meer dan 500 kindervoorstellingen voor op locaties van allerlei makers, is de website het grootste platform op dit gebied in Nederland. Per dag komen er tientallen scholen, bedrijven en theaters op de website om artiesten te vinden en te boeken. Via handige filters kunnen voorstellingen gezocht worden binnen en buiten de regio. Ongeveer 7000 geïnteresseerden worden maandelijks via een nieuwsbrief op de actuele aanbod. 

Ga om je kindervoorstelling aan te melden naar www.kindertheater.nl 


Heb je vragen over deze oproep / dit persbericht?

Neem dan contact op met:

Albert Barth
Kindertheater.nl
tel. 038-2031007