Muzikale afsluiting met groep 8: van kampworkshop tot musicalbegeleiding! - Beat it Muziekeducatie

17 april 2023

Het laatste jaar van de basisschool is een bijzonder jaar met veel leuke en speciale activiteiten. Beat it Muziekeducatie kan helpen om deze activiteiten nog betekenisvoller te maken! Wellicht zijn jullie op school hier al druk mee bezig en kan Beat it Muziekeducatie jullie hierin ondersteunen.

Musical
Voor de achtstegroepers is de musical hét moment waarin ze afscheid nemen van acht bijzondere jaren onderwijs en de school. Beat it kan ondersteunen bij o.a. bij het instuderen van de liedjes, het aanleren van de – wellicht door de leerlingen zelf te bedenken – eenvoudige choreografie en ondersteuning bij het repeteren van teksten en toneelspel. Tevens kunnen we mee ‘de puntjes op de i’ zetten tijdens de generale repetitie. Daarnaast zijn we ook bereid om mee te kijken met de techniek achter de musical, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering.

Kamp
Voor een divers aanbod binnen het schoolkamp kunnen wij gave activiteiten uitvoeren. Ochtendgymnastiek met de Bouncing Beats om de dag lekker actief te beginnen of een muzikale workshop met ukeleles, P-Buzz, oliedrums, djembés, cajons of recycle percussion. Hierbij kan ook toegewerkt worden naar een (eind)show. Altijd leuk om bonte avonden nét dat extra beetje energie te geven.

Afscheidslied
We kunnen samen met groep 8  een lied maken die ze tijdens het afscheid presenteren aan de rest van de school en aan ouders/verzorgers. Denk hierbij aan het herschrijven van populaire top-40 muziek, rap, meespelen met instrumenten, enzovoort.

Afsluiting schooljaar
Natuurlijk zijn er ook losse workshops te boeken bij Beat it muziekeducatie. Denk bijvoorbeeld aan een gave feestdag ter afsluiting van het schooljaar, een teambuildingsactiviteit met alle collega’s om de vakantie goed en muzikaal te beginnen of een muzikale activiteit voor de overige groepen.

De docenten van Beat it werken i.s.m. en ter ondersteuning van de leerkracht van groep 8.
We werken op maat, naar wens van de school kunnen de kosten per aanvraag worden berekend.


Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via mariska@beatitmuziekeducatie.nl of francis@beatitmuziekeducatie.nl