Scholen krijgen gratis DJ workshop in de Spiegeltent

3 juli 2023

Een tijd geleden benaderde Jip van Krieken van Djproducer.school CultuurBox met een super leuke actie: Iedere basisschool en speciaal onderwijs school in gemeente Boxtel mocht één groep voordragen voor een gratis DJ workshop in de Spiegeltent in Park Stapelen op 30,31 mei of 1,2 juni. Tijdens de DJ introductie workshop konden de kids kennismaken met het DJ vak en leerden zij de tips en tricks van het draaien. Alle kinderen kregen een eigen dj-set en konden zelf creatief en muzikaal aan de slag gaan. 

Maar liefst 8 scholen hebben zich opgegeven en 213 kinderen hebben mogen proeven aan het DJ vak.

Op 1 juni was CultuurBox bij de workshop van groep 5 van de Hobbendonken aanwezig en wat heerlijk om de kinderen op een fantastische locatie met een super goede en leuke workshopleider te zien genieten van de ervaringen die ze opgedaan hebben tijdens het DJ-en. 

Maar, naast dat het een hele leuke, leerzame ervaring was voor de kinderen stond er nog meer op het spel. Namelijk, een plek op de line-up voor het gloednieuwe Beach Break KIDS Festival bij Recreatiepark de Langspier!

Winnaars draaien op Beach Break KIDS Festival:

Er zijn een vijftal DJ talenten uitgekozen die mochten komen draaien op het Beach Break KIDS Festival op 25 juni. De DJ winnaars waren super enthousiast en hebben het erg goed gedaan, aldus de organisatie. De winnaars in willekeurige volgorde:

Tenner - De Vorsenpoel
Ona - De Vorsenpoel
Jasper Bax - Jenaplanschool
Tiago van Breugel - Jenaplanschool
Felicia Vorstenbosch - De Hobbedonken

Op de Facebookpagina van Beach Break Festival vind je een beeldverslag,

Beach Break Festival trok deze edtie honderden bezoekers naar recreatieplas De Langspier en het was een groot succes. De voorbereidingen voor 2024 zijn al gestart! Ben jij er (weer) bij?
Beachbreakfestival.nl