Spiegeltent Bon Salon - gratis locatiemogelijkheid voor het onderwijs

30 januari 2023

Zoek jij een unieke, sfeervolle locatie voor de musical van groep 8? Een tentoonstellingsruimte? Een open podium voor muzikaal talent binnen de school? Of een inspirerende
omgeving voor een teamtraining? Stichting Bon Salon en de gemeente Boxtel maken het mogelijk en bieden scholen in de gemeente Boxtel de gratis (!) mogelijkheid om gebruik te maken van deze fantastische 100-jaar oude Spiegeltent! 

Spiegeltent Bon Salon wordt dit schooljaar tijdelijk geplaatst op Kasteel Stapelen, vanaf de periode na Pinksteren tot en met eind juni 2023. Stapelen is een erg sfeervolle locatie. Bedenk ook wat een mooie interactie met de buitenruimte mogelijk is!..

Scholen die geïnteresseerd zijn om in deze periode de Spiegeltent te gebruiken, kunnen in overleg met Wies Vissers activiteiten inplannen.
Voor de perioden hierna (vanaf schooljaar 2023-2024) maakt de stichting een complete jaarplanning met alle geïnteresseerden. Wil je volgend schooljaar gebruik maken van de Spiegeltent? Neem dan ook zeker alvast contact op met Wies om verzekerd te zijn van een datum voor jouw activiteit(en)! 

In de pdf op deze pagina (hieronder) kun je de specificaties van de Spiegeltent bekijken!
Wies Vissers: wiesvissers@planet.nl of tel. 06 22 25 60 96