Studiedag STROOMM 4 april

14 maart 2019

Op donderdag 4 april organiseren CultuurBox en Plaza Cultura i.s.m. Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij (STROOMM) een studiedag voor leerkrachten.

STROOMM is een jonge, professionele onderwijsorganisatie die ondernemen aanmoedigt en gelooft in eigenzinnig, openbaar onderwijs. Onder STROOMM vallen 15 openbare scholen in: Sint-Michielsgestel, Boxtel, Haaren, Vught, Maasdriel en Zaltbommel. Op de scholen van STROOMM werken ca. 250 leerkrachten. Zij verzorgen onderwijs voor ongeveer 3000 leerlingen. STROOMM-basisscholen hebben alle vrijheid om aan hun eigenwijze visie zelf vorm en inhoud te geven. Met de gemeenschappelijke ambitie om het optimale te halen uit ieder kind.

Tijdens de studiedag staat cultuureducatie centraal in 17 verschillende workshops die plaats zullen vinden in- en om Den-Bosch. De opening en afsluiting van deze dag wordt verzorgd door Lobke Meekes en Marcelle Hilgers van  IDKR8. De gehele dag en dus ook de workshops staan in het teken van leren werken met culturele competenties met nadruk op procesgericht werken, werken met gerichte doelen (indicatoren) en inzicht in eigen manier van begeleiden.

Het belooft een fantastische dag te worden!

CultuurBox en Plaza Cultura wensen iedereen een inspirerende dag toe!

 

Beeld: Eefje van Boxtel illustraties
Alle aangeboden workshops vind je terug in de brochure hieronder.