Uitnodiging Kunstloc: webinar Amateurkunst Verbonden

15 februari 2021

Webinar Amateurkunst #2: Samenwerken aan de kwaliteit en toegankelijkheid van amateurkunst in Brabant 

Noord-Brabant kent een grote verscheidenheid aan organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit en de toegankelijkheid van amateurkunst. Zij zoeken verbinding zodat zoveel mogelijk Brabanders deel kunnen nemen aan cultuur. Denk daarbij aan clubs, verenigingen, individuele kunstbeoefenaars, zzp’ers, maar ook aan organisaties buiten de cultuurwereld. Door te verbinden en samen te werken kan er pas echt een verschil worden gemaakt. 

In deze webinar gaan we met een viertal partijen in gesprek over hun plannen voor de komende jaren. Wat willen zij bereiken, wat is daarvoor nodig of beter gezegd: wie is daarvoor nodig? Want het gaat in dit geval om organisaties die zich inzetten voor amateurkunst in een gebied dat over gemeentegrenzen heen reikt. In sommige gevallen wordt er zelfs samengewerkt met organisaties uit alle hoeken van de provincie. Hoe zoeken zij verbinding op, en hoe kun jij aanhaken?  

Te gast zijn: 

deDansPunt is een koepel voor amateurdans en maakt verbindingen tussen danser/publiek, professional/amateurs en vraag/aanbod mogelijk.  

Dukebox is het productiehuis voor urban & hiphop in Den Bosch. 

Krachtvoer Theater verbindt verschillende generaties met elkaar door middel van theaterprojecten.  

Korenveld is een samenwerkingsverband tussen organisaties die zich sterk maken voor de kwaliteit van koorzang in Noord-Brabant. 

Ben jij nieuwsgierig naar hun plannen? Meld je dan aan voor deze webinar van Kunstloc Brabant.

Wat | Webinar Amateurkunst #2  
Wanneer | maandag 1 maart, 20:00-21:00  
Waar | online  
Voor wie | amateurkunstverenigingen, zzp’ers, kunstencentra, stedelijke adviseurs cultuurparticipatie