Zomerweek Playground afgelast

8 juli 2020

Zomerweek Playground, welke plaats zou gaan vinden in de laatste week van de zomervakantie is helaas afgelast. Er zijn te weinig aanmeldingen om de week door te kunnen laten gaan. De organisatie betreurt dat de activiteit geen doorgang kan vinden, met name voor de kinderen die zich reeds enthousiast hadden aangemeld.

Zomerweek Playground stond gepland voor dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 augustus -  met als doelgroep kinderen uit de groepen 5 tm 8.
Playground zou een speeltuin worden voor kinderen die graag in aanraking komen met dans, muziek en sport & spel. Er stonden verschillende workshops gepland en er zou met de kinderen worden toegewerkt naar een show voor alle ouders. Een speciale focus lag in het bereiken van kinderen uit gezinnen met weinig financiële draagkracht.

Stichting Brede Scholen Boxtel (waar Buurtsport en CultuurBox onderdeel van zijn) vinden het erg jammer dat de zomerweek niet door kan gaan. ''Het programma van de week was al in kannen en kruiken en het docententeam was er helemaal klaar voor. Ergens is het vast gelopen'', aldus muziek consulent Michel Bergman van CultuurBox. Stichting Brede Scholen Boxtel onderzoekt of Playground in de toekomst alsnog kan worden voortgezet.
Ouders die hun kind hadden aangemeld, ontvangen deze week het inschrijfgeld terug op hun bankrekening.