Aanbod beeldende vorming vanuit je BUDGET

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO, Leerkrachten
Tijdsinvestering
In overleg
Genre
Beeldend
Kosten
In overleg
AANBIEDER
Ei van Imelda Carola Mokveld

Carola Mokveld

Esschestraat 106
5262BG Vught
T: 06-21398191
E: carolamokveld@gmail.com
W: www.carolamokveld.nl

Als geen ander, weten wij allemaal hoe we op school soms moeten worstelen met het tekort aan middelen en materiaal. Vanuit het budget en het materiaal dat op jouw school aanwezig is, ontwikkelt Carola Mokveld lessen die rijk en inspirerend zijn voor verschillende groepen.

Carola Mokveld

Als eerste graads docent beeldende vorming was zij verbonden aan verschillende Pabo’s in Eindhoven, Helmond, Veghel en Utrecht. Op het gebied van cultuureducatie is zij vertrouwd met het werken met zowel de cultuurloper, als de culturele ladekast. Vanuit haar beeldend kunstenaarschap werkt zij met leerlingen van verschillende leeftijdsgroepen. Maar haar bredere achtergrond zorgt er voor dat ze ook teams en individuele leerkrachten kan begeleiden. Teambegeleiding deed zij op basisscholen in den Bosch zoals Mytylschool Gabriel, KC Westerbreedte,  bs De Bossche Broek. Op KC het ijzeren kind verzorgde zij verschillende studiedagen voor cultuureducatie. Op de Sonnewijzer in Son en Breughel een projectweek rondom cultuureducatie, en dan zijn er nog meer scholen die u voorgingen zoals: OJBS de Lichtstraat, De Sprinkplank en Koningslinde in Vught. Obs de Bolster in St. Michielsgestel. Ook op de studiedag van stichting  STROOMM verzorgde zij de doorgaande leerlijn druktechnieken in relatie tot de competenties van de Cultuurloper.

Aanbod beeldende vorming vanuit je BUDGET

Als geen ander, weten wij allemaal hoe we op school soms moeten worstelen met het tekort aan middelen en materiaal. Vanuit het budget en het materiaal dat op jouw school aanwezig is, ontwikkelt Carola Mokveld lessen die rijk en inspirerend zijn voor verschillende groepen. Hierbij zal zij de school én de cultuurloper altijd als uitgangspunt nemen. Weinig budget; zij kan een les of lessenserie voor je ontwikkelen die je met enkele adviezen jarenlang kunt inzetten en weer kunt aanpassen aan de wisselende thema’s van je school. Is er wat meer budget;  dan kan zij ook actief deze lessen of lessenserie uitvoeren in je groep of op school. Daarbij krijg je ook tips en adviezen hoe je zelf of in andere groepen hiermee verder kunt. Zit je als school wat ruimer in je budget, dan kan zij ook één of meerdere teamtrainingen geven rondom jullie specifieke vragen rondom de cultuurloper, de doorlopende leerlijn en hoe deze in concrete opdrachten en leerprocessen uit te werken.

De aandacht zal nooit gericht zijn op een éénmalig ‘consumeren’, maar op brede inzetbaarheid.