Bezoek Meierijsche Museumboerderij

Doelgroep
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO
Genre
Cultureel erfgoed
Kosten
In overleg
AANBIEDER
Logo Meierijsche museumboerderij

Meierijsche Museumboerderij

Bezoekadres
Meerstraat 28
5473 VX Heeswijk-Dinther
T: 0413-292481
W: http://museumboerderij.nl
E: nfo@museumboerderij.nl

Ons museum, een rijksmonument, ligt in een bosrijke en romantische omgeving. Je proeft het leven, de rust en de sfeer van toen als je bij ons op bezoek bent of meedoet aan een van onze educatieve programma’s. Het museum geeft een boeiend beeld van leven, wonen en werken op een boerderij in de Brabantse Meierij tussen 1900 en 1930. ​​​​​​​Als museum vinden wij het overbrengen van kennis over de tijd van toen, onze HOOFDTAAK. Vandaar dat het museum een serie lesprogrammna’s heeft ontwikkeld, waarvoor je je kunt inschrijven. ​​​​​​​

Ons museum, een rijksmonument, ligt in een bosrijke en romantische omgeving. Je proeft het leven, de rust en de sfeer van toen als je bij ons op bezoek bent of meedoet aan een van onze educatieve programma’s. Het museum geeft een boeiend beeld van leven, wonen en werken op een boerderij in de Brabantse Meierij tussen 1900 en 1930. 

Als museum vinden wij het overbrengen van kennis over de tijd van toen, onze HOOFDTAAK. Vandaar dat het museum een serie lesprogrammna’s heeft ontwikkeld, waarvoor je je kunt inschrijven.