Verhalen voor kinderen

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, (V)SO
Tijdsinvestering
in overleg
Genre
Theater, Muziek, Literatuur
Kosten
op aanvraag
AANBIEDER
vertelvogel, Reinou Vogel

Vertel Vogel

Reinou Vogel
Vertelvogel.nl

Ik, Reinou Vogel, vertel verhalen voor alle leeftijden en aan alle leeftijden. Ik ben verhalenverteller, groepsleerkracht en vakleerkracht muziek.

Alweer jaren geleden ontdekte ik de kracht en het plezier van vertelde verhalen. De toepasbaarheid voor vele groepen, leeftijden en situaties en de interactie, spreken mij enorm aan. Er ontstaat een sfeer van saamhorigheid en betrokkenheid als er verhalen gemaakt en verteld worden. In een verhaal valt van alles te beleven. Je bent even ergens anders, iemand anders, leeft in een andere tijd of werkelijkheid.

Iedere keer opnieuw valt het mij op hoeveel plezier kinderen hebben en vanzelfsprekend leren als hun verbeeldingskracht wordt aangesproken Verhalen stimuleren kinderen om nieuwsgierige mensen te blijven, die in deze steeds veranderende wereld willen blijven leren en ontdekken.

Eerst volgde ik de leerroute vertellen met en voor kinderen op de Vertelacademie te Utrecht. Later rondde ik de 3 jarige vertelopleiding bij Academie voor Woord, Muziek en Dans te Lier (België) succesvol af.

Ondertussen heb ik op vele plekken verhalen verteld, vertellessen en vertelprojecten opgezet en uitgevoerd. Ik vertel aan volwassenen en kinderen op scholen, vertelpodia, festivals en bij huizen voor ouderen.

Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden op Vertelvogel.nl of neem contact op!