Jeroen Pennings

Op jonge leeftijd kocht ik mijn eerste gitaar en deze wordt nu nog dagelijks gebruikt. Niet alleen om de leerlingen van de gitaarschool te begeleiden maar ook mezelf te blijven ontwikkelen als gitarist. Met een instrument ben je onderaan de streep nooit klaar met leren en ontwikkelen. Hij of zij die zegt alles te kunnen doet zichzelf immers tekort.

Specialisme: Ik heb het graag met de leerlingen over wat zij voelen bij het stuk wat we behandelen. Gitaar spelen is zoveel meer dan nootjes spelen, het is dat juist datgene wat erachter zit. Wat motiveert jou, waarom wil jij muziek maken?

Achtergrond/leservaring: Tijdens de afgelopen twintig jaar heb ik vele setjes snaren versleten... Ook zijn er tijdens optredens genoeg snaren van de gitaar afgespeeld. Elke gebroken snaar of nieuwe set snaren brachten mij dichter naar mijn doel. Een allround gitarist worden met kennis van diverse soorten muziek. Blues, rock, country, big band ze hebben de afgelopen jaren allemaal de revue gepasseerd. Modern Classic Music School bestaat inmiddels 10 jaar en daar ben ik ontzettend trots op.

Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag

Tarieven:  op aanvraag

Modern Classic Music School

email: charlotte@modernclassic.nl
www.modernclassic.nl

KvK-nummer: 17228925