Theaterdocente Sofie van den Krommenacker actief in Boxtel aan de slag

8 juni 2023

Sofie van den Krommenacker is al enige tijd actief aan de slag in Boxtel. Als oa. theatermaker,docente en ondersteundend voor teams om met theater/drama aan de slag te gaan is zij een veelzijdige vakvrouw die op verschillende wijze in het onderwijs een rol kan spelen. Het afgelopen jaar is ze actief bezig geweest op bs de Vorsenpoel om de leerkrachten te inspireren en ondersteunen met het geven van theater/dramalessen in de klas. Aan de hand van voorbeeldlessen in de klas en inspiratiesessies voor het team staat de discipline THEATER weer op de kaart bij deze school.

Maar....... ook nu en het komende schooljaar gaat Sofie aan de slag op diverse scholen.

  • Vrijdag 9 juni is te vinden bij de Sint-Theresiaschool in Lennisheuvel waar ze de leerkrachten en kinderen van de groepen 7-8 gaat ondersteunen bij  de voorbereiding op de musical die binnenkort gaat plaatsvinden.
  • In november geeft ze een teamtraining aan de leerkrachten van de Angelaschool in Boxtel.
  • In het nieuwe schooljaar gaat ze het team van de Sint-Wiilibrordusschool in Esch ondersteunen bij het geven van theater/drama lessen in de klas. In de eersate periode van het schooljaar zal Sofie daar zowel de leerkrachten als ook de kinderen inspireren en enthousiasmeren door vooral te DOEN middels het geven van voorbeeldlessen en teamtrainingen!