Gericht op zoek naar de beste match

12 december 2018

Wil u kind zingen of een instrument bespelen maar weet u niet uit welke docenten u kan kiezen? Wilt u weten of er subsidie mogelijkheden zijn om uw kind muziekles te kunnen bieden? Of wilt u advies op maat voor muziekles na school? Vanaf nu zijn al uw vragen met betrekking tot muziekonderwijs in de gemeente Boxtel samengevat op één overzichtelijk platform: Het Muziekloket van CultuurBox.

Op www.cultuurbox.eu/muziekloket kunt u terecht met al uw vragen over muzieklessen in de gemeente Boxtel. Muziekconsulent van CultuurBox Michel Bergman vertelt u graag over de mogelijkheden voor les en kan u indien gewenst adviseren bij het vinden van een passende muziekdocent voor uw kind. Michel Bergman: ‘Het vinden van de juiste muziekdocent voor jouw kind is soms best lastig in de zee van aanbieders, websites en tarieven. Ook zegt een foto van een docent niet altijd alles; je wilt een docent, instrument en lesmethode vinden die echt goed aansluit bij de specifieke wensen van jouw kind. Ik help u graag bij het vinden van deze match.’

Zelf op zoek
Heeft u geen advies nodig van onze muziekconsulent dan kunt u natuurlijk ook rustig zelf op zoek gaan; via een handig filter systeem kunt u in één opslag zien welke docenten lesgeven in het instrument dat u zoekt. Vervolgens stellen de docenten zich een voor een aan u voor; waarna u een keuze kunt maken voor de docent die u en uw kind het meest aanspreekt!

Korting op muziekles
CultuurBox en de gemeente Boxtel stimuleren kinderen om hun talenten te ontwikkelen. Vanaf 1 januari 2019 bieden wij een eenmalige korting op muzieklessen. Hiermee willen wij kinderen enthousiasmeren om hun eerste stappen op muziekgebied te zetten. Ga naar www.cultuurbox.eu/muziekloket voor het aanvraagformulier en onze voorwaarden voor deelname.

Bijlage: flyer vouchers muziekonderwijs